Back to homepage

Saobraćajno-transportni tehničar

Saobraćajno-transportni tehničar – Prekvalifikacija, vanredno obrazovanje

Radi kao otpravnik vozova. Predstavlja ključni deo regulisanja železničkog saobraćaja. Obezbeđuje nesmetan ulaz vozova u stanicu, prolaz i izlaz. Vrši kontrolu normativa i sprovođenje propisa železničke stanice. Zadužen je i za nadzor sastava vagona. Sve kvarove i nepravilnosti prijavljuje mašinovođi.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje za smer saobraćajno transportni tehničar? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija za smer saobraćajno transportni tehničar? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. U najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za smer saobraćajno transportni tehničar. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

Pogledajte još

  • Ostala zanimanja pogledajte OVDE.
  • Spisak srednjih škola u Srbiji pogledajte OVDE.
  • Izračunaj bodove za upis u srednje škole OVDE.

Pretraga