Back to homepage

Saradnik u dramskoj umetnosti

Saradnik u dramskoj umetnosti – Prekvalifikacija, vanredno obrazovanje

Pomaže pri upravljanju tehničke opreme koja se koristi u pozorištima, na filmskoj sceni i generalno u šou biznisu. Za razliku od dramskih izvođača, saradnici se staraju o svim fazama snimanja i glume van kadra. Pomažu pri dizajniranju kostima, nadzoru pozornice i ostalim operacijama.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje za smer saradnik u dramskoj umetnosti? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija za smer saradnik u dramskoj umetnosti? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. U najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za smer saradnik u dramskoj umetnosti. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

Pogledajte još

  • Ostala zanimanja pogledajte OVDE.
  • Spisak srednjih škola u Srbiji pogledajte OVDE.
  • Izračunaj bodove za upis u srednje škole OVDE.

Pretraga