Back to homepage

Scenski masker i vlasuljar

Scenski masker i vlasuljar – Prekvalifikacija, vanredno obrazovanje

Dužan je da dizajnira, transformiše i održava perike i ostale predmete koje učestvuju u preuređivanju izgleda frizura na pozorišnim daskama. Može biti zaposlen i u televizijskoj redakciji i bitno je da ima određenu dozu umetnosti kako bi na što bolji način dočarao režiserske odnosno producenske ideje. Osoba koja se bavi ovim poslom mora da bude ljubazna i komunikativna u cilju podsticanja pozitivnih međuljudskih odnosa i uspeha u poslu.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje za smer scenski masker i vlasuljar? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija za smer scenski masker i vlasuljar? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. U najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za smer scenski masker i vlasuljar. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

Pogledajte još

  • Ostala zanimanja pogledajte OVDE.
  • Spisak srednjih škola u Srbiji pogledajte OVDE.
  • Izračunaj bodove za upis u srednje škole OVDE.

Pretraga