Back to homepage

Sitoštampar

Sitoštampar – Prekvalifikacija, vanredno obrazovanje

Ovaj zanat predstavlja tehnike štampanja i kroz štamparsko sito dozvoljava da određene boje budu nanete na određenu podlogu. Rupice na situ dozvoljavaju valjku koji je sačinjen od gume da prenese štampu različitih okvira i šablona. Osoba koje se bavi ovim zanimanjem mora da ima određenu dozu kreativnosti, ali i da bude uporna i strpljiva jer je reč o preciznim radovima. Prilikom obavljanja dužnosti koriste se računari, a radnik je često izložen raznim isparenjima tako da je potrebno korišćenje adekvatne zaštitne opreme.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje za smer sitoštampar? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija za smer sitoštampar? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. U najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za smer sitoštampar. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

Pogledajte još

  • Ostala zanimanja pogledajte OVDE.
  • Spisak srednjih škola u Srbiji pogledajte OVDE.
  • Izračunaj bodove za upis u srednje škole OVDE.

Pretraga