Back to homepage

Službenik osiguranja

Službenik osiguranja – Prekvalifikacija, vanredno obrazovanje

Ovo zanimanje predstavlja rad sa životnim osiguranjima, penzionim osiguranjima, zdravstvenim osiguranjima, imovinskim i drugim osiguranjima. Daje određene savete za odabir adekvatnih osiguranja i radi u interesu svojih klijenata. Ovaj rad podrazumeva spremanje zahteva, unošenje ličnih podataka kao što su matični broj i broj lične karte i analiziranje uslova pod kojim bi klijent mogao da dobije isplatu osiguranja. Službenik nije u obavezi da radi za posebnu agenciju već je moguć i samoinicijativni rad. Ukoliko je određen za analiziranje štete posao je vezan za rad na terenu.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje za smer službenik osiguranja? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija za smer službenik osiguranja? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. U najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za smer službenik osiguranja. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

Pogledajte još

  • Ostala zanimanja pogledajte OVDE.
  • Spisak srednjih škola u Srbiji pogledajte OVDE.
  • Izračunaj bodove za upis u srednje škole OVDE.

Pretraga