Back to homepage

Stilista saradnik

Stilista saradnik – Prekvalifikacija, vanredno obrazovanje

Stilista saradnik je kreativna individua sa smislom za modu i estetski izgled odeće i obuće. Posvećen detaljima, pronalazi najbolje odevne kombinacije i daje predloge i savete. Tokom školovanja se osposobljava da kreira stajling koji najviše odgovara određenim osobama. Moguć je nastavak obrazovanja na fakultetu ili višoj školi za modni dizajn.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje za smer stilista saradnik? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija za smer stilista saradnik? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. U najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za smer stilista saradnik. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

Pogledajte još

  • Ostala zanimanja pogledajte OVDE.
  • Spisak srednjih škola u Srbiji pogledajte OVDE.
  • Izračunaj bodove za upis u srednje škole OVDE.

Pretraga