Stolar – Prekvalifikacija, vanredno obrazovanje

Bavi se ugradnjom, montiranjem i popravljanjem stolarije poput nameštaja, vrata, prozora, baštenske ograde i slično. Služi se skicama i raznim analizama kako bi odredio što praktičniju i isplativiju proizvodnju drvenarije. Koristi se alatima za obradu drveta kao što su bušilice, brusilice, stege, testere, duborezi itd. Poželjno je da osoba koja se bavi stolarijom ima određenu dozu kreativnosti i da smisao za oživljavanje starog nameštaja. Stolari mogu biti zaposleni na građevinskim radovima.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje za smer stolar? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija za smer stolar? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. U najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za smer stolar. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

Pogledajte još

  • Ostala zanimanja pogledajte OVDE.
  • Spisak srednjih škola u Srbiji pogledajte OVDE.
  • Izračunaj bodove za upis u srednje škole OVDE.

Pretraga