Back to homepage

Stomatološka sestra-tehničar

Stomatološka sestra-tehničar – Prekvalifikacija, vanredno obrazovanje

Radi kao asistent doktora stomatologa i obučen je za lakše stomatološke intervencije, tretiranje bolesti zuba i vađenje. Održava komponente za rad i vodi računa o zalihama lekova i ostalih potrošnih materijala kao što su vate, zavoji i kese za recikliranje određenih medicinskih sredstava. Asistira prilikom izvođenja operacije i obezbeđuje sterilizaciju i čišćenje intrumenata. Javlja se na telefon i organizuje zakazane posete, propisuje recepte i vodi medicinsku evidenciju.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje za smer stomatološka sestra tehničar? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija za smer stomatološka sestra tehničar? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. U najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za smer stomatološka sestra tehničar. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

Pogledajte još

  • Ostala zanimanja pogledajte OVDE.
  • Spisak srednjih škola u Srbiji pogledajte OVDE.
  • Izračunaj bodove za upis u srednje škole OVDE.

Pretraga