Šumar – Prekvalifikacija, vanredno obrazovanje

Zadatak mu je da uvodi i sprovodi mere zaštite šumovitih površina od požara, nezakonite seče drveća i lovokradica. U opis posla spadaju sađenje mladog drveća, održavanje i uređivanje travnatih površina i ostalog zelenila, sprovođenje kontrole seče drveća, uzgajanje i nega divljači i organizovanje i održavanje lovačkih manifestacija. Posao zahteva uglavnom samostalni rad. Treba biti spreman na sve vremenske uslove.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje za smer šumar? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija za smer šumar? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. U najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za smer šumar. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

Pogledajte još

  • Ostala zanimanja pogledajte OVDE.
  • Spisak srednjih škola u Srbiji pogledajte OVDE.
  • Izračunaj bodove za upis u srednje škole OVDE.

Pretraga