Back to homepage

Tehničar dizajna ambalaže

Tehničar dizajna ambalaže – Prekvalifikacija, vanredno obrazovanje

Bavi se dizajnom ambalaže za proizvode namenjene širokoj potrošnji kao što su namirnice, kućni aparati, igračke, preparati za kozmetiku i drugo. U opis smera spada pakovanje proizvoda, kao i grafička obrada materijala. Treba da ima uvid u vrstu materijala koji se koristi za ambalažu. Može raditi individualno ili u timu. Potrebno je da koristi računar sa programima koji odgovaraju njegovoj struci.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje za smer tehničar dizajna ambalaže? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija za smer tehničar dizajna ambalaže? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. U najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za smer tehničar dizajna ambalaže. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

Pogledajte još

  • Ostala zanimanja pogledajte OVDE.
  • Spisak srednjih škola u Srbiji pogledajte OVDE.
  • Izračunaj bodove za upis u srednje škole OVDE.

Pretraga