Back to homepage

Tehničar dizajna grafike

Tehničar dizajna grafike – Prekvalifikacija, vanredno obrazovanje

Njegov zadatak je da osmisli vizuelni identitet preduzeća, u šta spada dizajn zaštitnog znaka tj. logotipa, dizajn vizit-karti, memoranduma, koverte i sl. Znakovi i predmeti koje dizajnira treba da budu atraktivni, moderni, i lako prepoznatljivi. Pored predmeta iz računarstva i grafičkih programa, uči crtanje i slikanje. Kada stekne diplomu dobija mogućnost za rad u štamparijama, elektronskim medijima i slično.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje za smer tehničar dizajna grafike? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija za smer tehničar dizajna grafike? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. U najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za smer tehničar dizajna grafike. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

Pogledajte još

  • Ostala zanimanja pogledajte OVDE.
  • Spisak srednjih škola u Srbiji pogledajte OVDE.
  • Izračunaj bodove za upis u srednje škole OVDE.

Pretraga