Back to homepage

Tehničar dizajna tekstila / Dizajner tekstilnih materijala

Tehničar dizajna tekstila, dizajner tekstilnih materijala – Prekvalifikacija, vanredno

Radi na dizajnu tekstilnih materijala. Određuje generalni izgled svih tekstilnih proizvoda u koje spadaju pretežno odevni, ukrasni, umetnički i drugi proizvodi. Ima uvid u strukturu tkanine i način izrade. Uglavnom daje ideje i uputstva za izradu, a po potrebi može i sam da pravi materijale kao i pojedinačne proizvode. Upoznat je sa vrstama tkanina i tehnikama izrade. U poslu može biti kreativan pa samim tim postoji mogućnost izrade unikatnih predmeta od velike vrednosti.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje za smer tehničar dizajna tekstila? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija za smer tehničar dizajna tekstila? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. U najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za smer tehničar dizajna tekstila. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

Pogledajte još

  • Ostala zanimanja pogledajte OVDE.
  • Spisak srednjih škola u Srbiji pogledajte OVDE.
  • Izračunaj bodove za upis u srednje škole OVDE.

Pretraga