Back to homepage

Tehničar hortikulture

Tehničar hortikulture – Prekvalifikacija, vanredno obrazovanje

Poslovi kojima se bavi jesu biljna proizvodnja, trgovina cvećem i biljnim proizvodima, projektovanje, podizanje i održavanje zelenih površina, nega i gajenje cveća, ozelenjivanje životne sredine i uređenje zelenih površina. Oblasti koje spadaju u ovaj posao jesu cvećarstvo, rasadničarstvo, hortikultura, organizacija proizvodnje, primena i prodaja cveća, drveća, ukrasnog šiblja, izrada travnjaka itd. Otvoreni prostor je najvećim delom mesto gde se posao obavlja, kao što su bašte, rasadnici, parkovi itd.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje za smer tehničar hortikulture? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija za smer tehničar hortikulture? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. U najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za smer tehničar hortikulture. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

Pogledajte još

  • Ostala zanimanja pogledajte OVDE.
  • Spisak srednjih škola u Srbiji pogledajte OVDE.
  • Izračunaj bodove za upis u srednje škole OVDE.

Pretraga