Back to homepage

Tehničar mašinske enrgetike

Tehničar mašinske energetike – Prekvalifikacija, vanredno obrazovanje

Tehničar mašinske energetike rukovodi i održava rad termo, hidro i gaso-energetskih mašina. Takođe vodi računa o zaštiti životne sredine. Oblasti koje se obrađuju su i obnovljivi izvori energije: solarna energija, energija vetra, vode, geotermalnih izvora, biomase i slično. Kompanije koje zapošljavaju tehničare mašinske energetike su fabrički kompleksi, hidroelektrane i industrije koje se bave trgovinom i proizvodnjom energetskih mašina, uređaja koji rade na gas, termo i hidro mašina itd.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje za smer tehničar mašinske energetike? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija za smer tehničar mašinske energetike? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. U najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za smer tehničar mašinske energetike. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

Pogledajte još

  • Ostala zanimanja pogledajte OVDE.
  • Spisak srednjih škola u Srbiji pogledajte OVDE.
  • Izračunaj bodove za upis u srednje škole OVDE.

Pretraga