Back to homepage

Tehničar / Mehaničar optike

Tehničar / mehaničar optike – Prekvalifikacija, vanredno obrazovanje

Tehničar optike pravi naočare za vid i sočiva. Iako su mnogi delovi ovog procesa automatizovani, tehničar optike je i dalje neophodan u finalnim fazama izrade. Ključnu ulogu ima u izradi stakla, za šta je potrebna velika pažnja i koncentracija kako bi staklo stalo u okvir i odgovaralo uputima oftamologa.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje za smer tehničar optike? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija za smer tehničar optike? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. U najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije vezane za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za smer tehničar optike. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

Pogledajte još

  • Ostala zanimanja pogledajte OVDE.
  • Spisak srednjih škola u Srbiji pogledajte OVDE.
  • Izračunaj bodove za upis u srednje škole OVDE.

Pretraga