Back to homepage

Tehničar mehatronike – hidraulike i pneumatike / Elektrotehničar automatike – Opis smera

Tehničar mehatronike / Elektrotehničar automatike – Prekvalifikacija, vanredno školovanje

Ovaj smer je specifičan po tome što spaja mnoga znanja i praktične veštine. Bavi se popravljanjem i održavanjem opreme i tehničkih sredstava u mnogobrojnim delatnostima poput mašinstva, elektrotehnike, medicine, optike i slično, takođe su osposobljeni da održavaju i popravljaju kućne, optičke ili kancelarijske aparate, medicinsku, mernu i regulacionu opremu, mašine i uređaje na pneumatski i hidraulični pogon itd.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje za smer tehničar mehatronike? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija za smer tehničar mehatronike? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. U najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za smer tehničar mehatronike. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

Pogledajte još

  • Ostala zanimanja pogledajte OVDE.
  • Spisak srednjih škola u Srbiji pogledajte OVDE.
  • Izračunaj bodove za upis u srednje škole OVDE.

Pretraga