Back to homepage

Tehničar modelar odeće / dizajner odeće

Tehničar modelar (dizajner) odeće – Prekvalifikacija, vanredno obrazovanje

Smišlja izgled razne odeće u odnosu na vrstu materijala i namenu odeće. Nakon početne ideje, dizajner pravi prototip (ili upućuje kako da se izradi), a može i samostalno da ostvari svoju ideju. Odeću može izraditi i predstaviti kao samostalnu ili je predstaviti u kolekciji. Ideje sam osmišljava i izrađuje u svom studiju ili salonu, a kada je projekat većeg obima u pitanju često, radi kao deo nekog tima ili organizacije.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje za smer tehničar modelar odeće ili dizajner odeće? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija za smer tehničar modelar odeće ili dizajner odeće? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. U najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za smer tehničar modelar odeće ili dizajner odeće. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

Pogledajte još

  • Ostala zanimanja pogledajte OVDE.
  • Spisak srednjih škola u Srbiji pogledajte OVDE.
  • Izračunaj bodove za upis u srednje škole OVDE.

Pretraga