Back to homepage

Tehničar obezbeđenja

Tehničar obezbeđenja – Prekvalifikacija, vanredno obrazovanje

Ova vrsta zanimanja pre svega zahteva odlično fizičko zdravlje, potpuno zdrava čula vida i sluha, razvijen govorni aparat i psihičku stabilnost. Čuva objekte i često radi do kasno. Po potrebi treba da bude spreman da koristi oružje. Pored ovih poslova, dužan je da uputi stranku na željeno mesto zbog koje posećuje određenu instituciju.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje za smer tehničar obezbeđenja? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija za smer tehničar obezbeđenja? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. U najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za smer tehničar obezbeđenja. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

Pogledajte još

  • Ostala zanimanja pogledajte OVDE.
  • Spisak srednjih škola u Srbiji pogledajte OVDE.
  • Izračunaj bodove za upis u srednje škole OVDE.

Pretraga