Back to homepage

Tehničar poljoprivredne tehnike

Tehničar poljoprivredne tehnike – Prekvalifikacija, vanredno obrazovanje

Kadrovi ovog profila upoznati su sa osobinama i radom mašina u stočarskoj i biljnoj proizvodnji, rukovanjem sa istim i njihovim održavanjem. Posao mogu naći u svim kompanijama koje se bave poljoprivrednom proizvodnjom ili prodajom samih mašina i delova poljoprivredne mehanizacije. Školovanje mogu nastaviti na nekom do fakulteta ili visokih škola.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje za smer tehničar poljoprivredne tehnike? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija za smer tehničar poljoprivredne tehnike? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. U najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za smer tehničar poljoprivredne tehnike. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

Pogledajte još

  • Ostala zanimanja pogledajte OVDE.
  • Spisak srednjih škola u Srbiji pogledajte OVDE.
  • Izračunaj bodove za upis u srednje škole OVDE.

Pretraga