Back to homepage

Tehničar unutrašnjeg transporta

Tehničar unutrašnjeg transporta – Prekvalifikacija, vanredno obrazovanje

Upoznat je sa organizacijom prevoza robe. Ima uvid u rad u skladištima i mehanizacijom pretovara. Radi sa zalihama i robom, planira raspored pošiljke, transport i uklanjanje otpada. Organizuje rad u transportnim centrima i vrši tehnički pregled vozila. Održava sredstva unutrašnjeg transporta.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje za smer tehničar unutrašnjeg transporta? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija za smer tehničar unutrašnjeg transporta? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. U najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za smer tehničar unutrašnjeg transporta. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

Pogledajte još

  • Ostala zanimanja pogledajte OVDE.
  • Spisak srednjih škola u Srbiji pogledajte OVDE.
  • Izračunaj bodove za upis u srednje škole OVDE.

Pretraga