Back to homepage

Tehničar vazdušnog saobraćaja za spasavanje

Tehničar vazdušnog saobraćaja za spasavanje – Prekvalifikacija, vanredno obrazovanje

Ovaj posao obuhvata rad u kriznim situacijama, spašavanje, evakuaciju putnika i posade aviona u slučaju opasnosti i, naravno, pružanje prve pomoći. Osoba ovakve profesije zadužena je za sve oblasti vezane za protivpožarnu zaštitu na aerodromu. U poslu koji je usklađen sa svim međunarodnim standardima u vazdušnom saobraćaju, naročito se zahteva znanje sa jedne strane i fizičko i psihičko zdravlje i stabilnost sa druge strane.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje za smer tehničar vazdušnog saobraćaja za spasavanje? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija za smer tehničar vazdušnog saobraćaja za spasavanje? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. U najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za smer tehničar vazdušnog saobraćaja za spasavanje. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

Pogledajte još

  • Ostala zanimanja pogledajte OVDE.
  • Spisak srednjih škola u Srbiji pogledajte OVDE.
  • Izračunaj bodove za upis u srednje škole OVDE.

Pretraga