Back to homepage

Tehničar za bezbednost saobraćaja

Tehničar za bezbednost saobraćaja – Prekvalifikacija, vanredno obrazovanje

U cilju sprečavanja saobraćajnih prekršaja i posledica poput nezgode i udesa, njegov zadatak je da prati da li se saobraćaj odvija prema propisanim pravilima. Vrši uviđaje saobraćajnih nezgoda i procenjuje nanetu štetu. Ima učešće u organizaciji procesa obuke i kontrole u auto školama, kao i u projektovanju saobraćajne signalizacije. Postavlja i održava saobraćajnu signalizaciju.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje za smer tehničar za bezbednost saobraćaja? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija za smer tehničar za bezbednost saobraćaja? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. U najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za smer tehničar za bezbednost saobraćaja. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

Pogledajte još

  • Ostala zanimanja pogledajte OVDE.
  • Spisak srednjih škola u Srbiji pogledajte OVDE.
  • Izračunaj bodove za upis u srednje škole OVDE.

Pretraga