Back to homepage

Tehničar za bezbednost vazdušnog saobraćaja

Tehničar za bezbednost vazdušnog saobraćaja – Prekvalifikacija, vanredno obrazovanje

Znajući da prepozna opasnost od štetnih materija ili skrivenog oružja, on sprečava svaki oblik ugroženosti putnika i robe. Obučen je i da spreči napade terorista ili eventualno da ublaži posledice ukoliko se nemili napad dogodi. Naravno, podrazumeva se da je za ovo zanimanje od presudne važnosti fizička spremnost, pa je potrebno najpre pohađati nastavu specijalnog fizičkog vaspitanja prilagođenog profesiji. Psihologija ličnosti se uči na ovom obrazovnom profilu, jer doprinosi lakšoj identifikaciji mogućih terorista. Službe bezbednosti na aerodromu su njegovo radno mesto.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje za smer tehničar za bezbednost vazdušnog saobraćaja? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija za smer tehničar za bezbednost vazdušnog saobraćaja? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. U najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za smer tehničar za bezbednost vazdušnog saobraćaja. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

Pogledajte još

  • Ostala zanimanja pogledajte OVDE.
  • Spisak srednjih škola u Srbiji pogledajte OVDE.
  • Izračunaj bodove za upis u srednje škole OVDE.

Pretraga