Back to homepage

Tehničar za dobijanje metala

Tehničar za dobijanje metala – Prekvalifikacija, vanredno obrazovanje

Radi sa raznim alatima i spravama za dobijanje i obradu metala. Tumači skice i nacrte, pa na osnovu datih informacija bira kalupe i ostale alate. Upoznat je sa procesom livenja i valjanja. Radi i na termičkoj obradi metala i čelika.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje za smer tehničar za dobijanje metala? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija za smer tehničar za dobijanje metala? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. U najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za smer tehničar za dobijanje metala. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

Pogledajte još

  • Ostala zanimanja pogledajte OVDE.
  • Spisak srednjih škola u Srbiji pogledajte OVDE.
  • Izračunaj bodove za upis u srednje škole OVDE.

Pretraga