Back to homepage

Tehničar za grafičku pripremu / Tehničar štampe

Tehničar za grafičku pripremu / Tehničar štampe – Prekvalifikacija, vanredno obrazovanje

Zadatak mu je da uredi materijal koji treba treba da se štampa po karakteristikama koje zadaje klijent. Obraća pažnju na izbor fonta, boju, kvalitet papira, fotografije, ilustracije, povez i koričenje. Bavi se troškovima štampanja, prijemom i slanjem porudžbina i saradnjom sa drugima uključenim u proces štampe. Kvaliteti koji se traže su znanje rada na računaru i tehnika slepog kucanja.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje za smer tehničar za grafičku pripremu ili tehničar štampe? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija za smer tehničar za grafičku pripremu ili tehničar štampe? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. U najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za smer tehničar za grafičku pripremu ili tehničar štampe. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

Pogledajte još

  • Ostala zanimanja pogledajte OVDE.
  • Spisak srednjih škola u Srbiji pogledajte OVDE.
  • Izračunaj bodove za upis u srednje škole OVDE.

Pretraga