Back to homepage

Tehničar za industrijsko-farmaceutsku tehnologiju

Tehničar za industrijsko-farmaceutsku tehnologiju – Prekvalifikacija, vanredno školovanje

U njegova zaduženja spada izrada tableta, antibiotika, kapi, praškova, vakcina, lekovitih pomada, melema, infuzija, fiziološkog rastvora i drugog medicinskog materijala. Zadužen je i za skladištenje svih proizvoda i sirovina. Rad uglavnom podrazumeva zatvoren prostor i izloženost potencijano štetnim materijama. Obavezna je zaštitna oprema u vidu rukavica, maske, naočara i sterilne garderobe.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje za smer tehničar za industrijsko farmaceutsku tehnologiju? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija za smer tehničar za industrijsko farmaceutsku tehnologiju? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. U najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za smer tehničar za industrijsko farmaceutsku tehnologiju. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

Pogledajte još

  • Ostala zanimanja pogledajte OVDE.
  • Spisak srednjih škola u Srbiji pogledajte OVDE.
  • Izračunaj bodove za upis u srednje škole OVDE.

Pretraga