Back to homepage

Tehničar za kompjutersko upravljanje

Tehničar za kompjutersko upravljanje – Prekvalifikacija, vanredno obrazovanje

Zadužen je za sve kompjutere kojima se kontroliše i upravlja obradom raznih materijala uključujući prvenstveno metal. Mašine na kojima radi poznatije su kao CNC mašine. Na njima izrađuje modele koje obrađuje preko posebnih programa. Mora biti kreativan i imati dobro poznavanje rada na računaru.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje za smer tehničar za kompjutersko upravljanje? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija za smer tehničar za kompjutersko upravljanje? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. U najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za smer tehničar za kompjutersko upravljanje. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

Pogledajte još

  • Ostala zanimanja pogledajte OVDE.
  • Spisak srednjih škola u Srbiji pogledajte OVDE.
  • Izračunaj bodove za upis u srednje škole OVDE.

Pretraga