Back to homepage

Tehničar za kozmetičku tehnologiju

Tehničar za kozmetičku tehnologiju – Prekvalifikacija, vanredno obrazovanje

Radi sa sirovinama potrebnim za izradu kozmetike. Priprema ih i vrši izbor sastojaka. Bavi se proizvodnjom kozmetike i različitih proizvoda u hemijskoj industriji. Prvenstveno pravi šampone, kreme, losione, paste i parfeme. Zadužen je za skladištenje proizvoda u skladu sa propisima. Podrazumeva se rad u zatvorenom prostoru sa potencijalno opasnim materijama. Zaštitna oprema neophodna.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje za smer tehničar za kozmetičku tehnologiju? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija za smer tehničar za kozmetičku tehnologiju? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. U najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za smer tehničar za kozmetičku tehnologiju. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

Pogledajte još

  • Ostala zanimanja pogledajte OVDE.
  • Spisak srednjih škola u Srbiji pogledajte OVDE.
  • Izračunaj bodove za upis u srednje škole OVDE.

Pretraga