Back to homepage

Tehničar za lovstvo i ribolovstvo

Tehničar za lovstvo i ribolovstvo – Prekvalifikacija, vanredno obrazovanje

Bavi se uzgajanjem, zaštitom i očuvanjem ribe i divljači. Ima velikog udela u lovoturizmu. Po potrebi popisuje šume, određuje i stara se o brojnom stanju ribe i divljih životinja, koristi lovačko oružije, organizuje manifestacije vezane za lov i ribolov, ali i priprema hranu i brine se o zdravstvenom stanju divljači.

Pazi na lovokradice i ribarenje bez dozvole i ima pravo da traži legitimaciju od osoba koje zatekne na područiju određenom za lov i ribolov. Ima udela u identifikovanju biljnog i životinjskog sveta i zadužen je za održavanje objekata i opreme koji se koriste za lov i ribolov. Provodi većinu vremena na otvorenom, podrazumeva se da posao obavlja u hodu i da je u stanju da rukuje terenskim vozilom.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje za smer tehničar za lovstvo i ribolovstvo? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija za smer tehničar za lovstvo i ribolovstvo? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. U najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za smer tehničar za lovstvo i ribolovstvo. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

Pogledajte još

  • Ostala zanimanja pogledajte OVDE.
  • Spisak srednjih škola u Srbiji pogledajte OVDE.
  • Izračunaj bodove za upis u srednje škole OVDE.

Pretraga