Back to homepage

Tehničar za oblikovanje (dizajn) enterijera i industrijskih proizvoda

Tehničar za dizajn enterijera i industrijskih proizvoda – Prekvalifikacija, vanredno

Zadatak mu je da osmisli izgled unutrašnjeg prostora neke kuće, stana, firme ili javnog preduzeća. Takođe osmišljava izgled nameštaja najpre se bazirajući na njegovoj funkcionalnosti, pa tek onda i na estetski izgled. Isto tako radi sa proizvodima za široku upotrebu kao što su npr. kućni aparati i drugi tehnički uređaji, prevozna sredstva itd.

Na ovom smeru učenici razvijaju likovno-estetski smisao i uče da postupno dolaze do realizacije u procesu dizajna, od idejnog rešenja, tehničke dokumentacije do završnog modela industrijskog proizvoda koji se izrađuje u raznovrsnim materijalima. Učenici stiču znanja o organizovanju same proizvodnje i izradi tehničkih osnova i dokumentacije u proizvodnji nameštaja.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje za smer tehničar dizajna enterijera i industrijskih proizvoda? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija za smer tehničar dizajna enterijera i industrijskih proizvoda? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. U najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za smer tehničar dizajna enterijera i industrijskih proizvoda. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

Pogledajte još

  • Ostala zanimanja pogledajte OVDE.
  • Spisak srednjih škola u Srbiji pogledajte OVDE.
  • Izračunaj bodove za upis u srednje škole OVDE.

Pretraga