Back to homepage

Tehničar za oblikovanje grafičkih proizvoda

Tehničar za oblikovanje grafičkih proizvoda – Prekvalifikacija, vanredno obrazovanje

Bavi se obradom komercijalnog materijala i drugih štampanih grafičkih proizvoda. Tu spadaju kalendari, posteri, brošure i vizit karte između ostalog. Potrebno je da bude upoznat sa likovnom umetnošću i da vešto barata kompjuterskim programima za obradu i izradu fotografija. Direktno je vezan za poslove u štampariji i prilagođava svoj dizajn tehničkim mogućnostima poslodavca. Rad uglavnom obavlja na kompjuteru, samostalno ili kao deo tima.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje za smer tehničar za oblikovanje grafičkih proizvoda? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija za smer tehničar za oblikovanje grafičkih proizvoda? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. U najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za smer tehničar za oblikovanje grafičkih proizvoda. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

Pogledajte još

  • Ostala zanimanja pogledajte OVDE.
  • Spisak srednjih škola u Srbiji pogledajte OVDE.
  • Izračunaj bodove za upis u srednje škole OVDE.

Pretraga