Back to homepage

Tehničar za održavanje objekata

Tehničar za održavanje objekata – Prekvalifikacija, vanredno obrazovanje

Nov smer koji se pojavio u srednjim školama usled velike potražnje na tržištu rada. Radi u objektima sa više spratova. Obučen je da tumači i čuva projektne dokumente, evidentira tok rada, piše građevinske knjige i dnevnike, obrađuje zahteve, prijave i naloge. Takođe zna da prepozna i ukloni kvarove na instalacijama i konstrukciji. Maturante ovog smera očekuje sigurno zaposlenje na građevini.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje za smer tehničar za održavanje objekata? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija za smer tehničar za održavanje objekata? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. U najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za smer tehničar za održavanje objekata. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

Pogledajte još

  • Ostala zanimanja pogledajte OVDE.
  • Spisak srednjih škola u Srbiji pogledajte OVDE.
  • Izračunaj bodove za upis u srednje škole OVDE.

Pretraga