Back to homepage

Tehničar za pejzažnu arhitekturu

Tehničar za pejzažnu arhitekturu – Prekvalifikacija, vanredno obrazovanje

Zadužen je za uređivanje prostora i za projekte koji kao cilj imaju ozelenjavanje gradova i stambenih zona. U svim većim projektima sarađuje sa inženjerima. Priprema tlo za sam čin ozelenjavanja i član je tima koji se bavi premeravanjem zemljišta i pripremanjem predračuna. Koordinira rad glavnih i pomoćnih radnika i ostalog osoblja na terenu i nadgleda sam proces ozelenjavanja. Podrazumeva se rad unutra i napolju.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje za smer tehničar za pejzažnu arhitekturu? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija za smer tehničar za pejzažnu arhitekturu? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. U najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za smer tehničar za pejzažnu arhitekturu. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

Pogledajte još

  • Ostala zanimanja pogledajte OVDE.
  • Spisak srednjih škola u Srbiji pogledajte OVDE.
  • Izračunaj bodove za upis u srednje škole OVDE.

Pretraga