Back to homepage

Tehničar za reciklažu

Tehničar za reciklažu – Prekvalifikacija, vanredno obrazovanje

Prerađuje stari ili već iskorišćen materijal kako bi uz pomoć savremene tehnologije dobio sirovine neophodne za mnoge industrijske i druge procese. Takođe je zadužen za skladištenje, prenošenje i brigu o materijalima. Bavi se i odlaganjem štetnog ili opasnog otpada. Nastoji da se vodi principima zaštite čovekove okoline u svim svojim poslovima. Rad podrazumeva boravak i na otvorenom i u zatvorenom prostoru, a za rad sa materijalima potencijalno štetnim po zdravlje neophodna je zaštitna oprema, propisana zakonom.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje za smer tehničar za reciklažu? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija za smer tehničar za reciklažu? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. U najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za smer tehničar za reciklažu. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

Pogledajte još

  • Ostala zanimanja pogledajte OVDE.
  • Spisak srednjih škola u Srbiji pogledajte OVDE.
  • Izračunaj bodove za upis u srednje škole OVDE.

Pretraga