Back to homepage

Tehničar za robotiku

Tehničar za robotiku – Prekvalifikacija, vanredno obrazovanje

Stiče znanje iz raznih kompjuterskih programa. Primarno se bavi robotima i mašinama. Posao podrazumeva upoznatost sa mnogo različitih disciplina u nauci i objedinjuje oblasti veštačke inteligencije, električnih kola i sistema i drugih komponenti. Proizvodnja je na ovaj način automatizovana i primenom ovih znanja dovodi se do skraćivanja radnog vremena, povećanja u kvalitetu proizvoda i smanjenih troškova. Veštačka inteligencija i primena robotike je posebno korisna kod aktivnosti opasnih za ljude ili na teško dostupnim lokacijama.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje za smer tehničar za robotiku? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija za smer tehničar za robotiku? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. U najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za smer tehničar za robotiku. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

Pogledajte još

  • Ostala zanimanja pogledajte OVDE.
  • Spisak srednjih škola u Srbiji pogledajte OVDE.
  • Izračunaj bodove za upis u srednje škole OVDE.

Pretraga