Back to homepage

Tekstilni tehničar / Šivač tekstila

Tekstilni tehničar / Šivač tekstila – Prekvalifikacija, vanredno obrazovanje

Bavi se materijalima vezanim za tekstilnu industriju. Radi na mašinama i ručno, uglavnom plete. Organizuje proizvodnju, kontroliše tehnološke procese. Održava kvalitet rada i proizvoda. Radi u zatvorenom prostoru, pod veštačkim svetlom. Njegov posao zahteva preciznost, koncetrisanost i strpljenje. Proizvodi koje pravi mogu biti veoma unikatni i dostići visoke cene.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje za smer tekstilni tehničar ili šivač tekstila? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija za smer tekstilni tehničar ili šivač tekstila? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. U najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za smer tekstilni tehničar ili šivač tekstila. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

Pogledajte još

  • Ostala zanimanja pogledajte OVDE.
  • Spisak srednjih škola u Srbiji pogledajte OVDE.
  • Izračunaj bodove za upis u srednje škole OVDE.

Pretraga