Back to homepage

Vitražista

Vitražista – Prekvalifikacija, vanredno školovanje

Bavi se oblikovanjem i sklapanjem delića obojenog stakla prema određenom modelu u vitraž. Ovako posebno oblikovano staklo koristi se za izradu lampi, okvira i ukrasa ali i u građevinskoj industriji na zidnim pregradama, prozorima i vratima. Radi sa pećima na visokim temperaturama. Radi sa mnogim ručnim alatima poput klešta, brusilica i makaza. U slučaju da je neophodno da vitražista sam ofarba staklo, to se vrši posebnim metalnim oksidima.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje za smer vitražista? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija za smer vitražista? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. U najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za smer vitražista. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

Pogledajte još

  • Ostala zanimanja pogledajte OVDE.
  • Spisak srednjih škola u Srbiji pogledajte OVDE.
  • Izračunaj bodove za upis u srednje škole OVDE.

Pretraga