Back to homepage

Vodoinstalater

Vodoinstalater – Prekvalifikacija, vanredno obrazovanje

Bavi se priključivanjem cevi, slavina, WC šolja, bojlera, lavaboa, veš mašina i sličnih uređaja na vodovodnu i kanalizacionu mrežu kao i njihovom instalacijom i održavanjem. Njegov posao zahteva planiranje i postavljanje cevovoda u odnosu na druge instalacije. Vrši niveliranje i u stanju je da prouči planove nekog objekta i uskladi sve instalacije. Posao može da obuhvata različite objekte, uključujući tu i starije objekte kao i novogradnju. Može da radi za kompanije a i samostalno.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje za smer vodoinstalater? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija za smer vodoinstalater? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. U najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za smer vodoinstalater. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

Pogledajte još

  • Ostala zanimanja pogledajte OVDE.
  • Spisak srednjih škola u Srbiji pogledajte OVDE.
  • Izračunaj bodove za upis u srednje škole OVDE.

Pretraga