Back to homepage

Vozovođa

Vozovođa – Prekvalifikacija, vanredno obrazovanje

Neposredno učestvuje u regulisanju železničkog saobraćaja. Popisuje voz u polaznim stanicama, vrši proveru ispravnosti kola i tovarnog pribora, priprema i sastavlja putne listove i izrađuje izveštaje o sastavu vozova. U okviru svojih zaduženja, vozovođa vodi računa i o radu voza tokom putovanja, uzimanju i ostavljanju kola u usputnim stanicama, a po potrebi obavlje i druge poslove u vezi sa bezbednošću vozova. Može raditi na terminalu, a može obavljati posao i u kombinovanim uslovima.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje za smer vozovođa? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija za smer vozovođa? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. U najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za smer vozovođa. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

Pogledajte još

  • Ostala zanimanja pogledajte OVDE.
  • Spisak srednjih škola u Srbiji pogledajte OVDE.
  • Izračunaj bodove za upis u srednje škole OVDE.

Pretraga