Back to homepage

Zdravstveni negovatelj

Zdravstveni negovatelj – Prekvalifikacija, vanredno obrazovanje

Pomaže nepokretnim ili oslabljenim pacijentima prilikom ustajanja, promene položaja tela i odlasku do toaleta. Takođe je zadužen za urednost pacijentove sobe i neposredne okoline, što uključuje nameštanje kreveta, menjanje posteljine i održavanje higijene. Uglavno rade po uputstvu ili uz nadzor lekara ili drugog medicinskog osoblja. Mogućnost zaposlenja uključuje bolnice, gerontološke i slične ustanove. Prednost se daje fizički izdržljivim osobama koje su spremne da rade i praznicima i vikendima, često u noćnoj smeni.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje za smer zdravstveni negovatelj? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija za smer zdravstveni negovatelj? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. U najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za smer zdravstveni negovatelj. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

Pogledajte još

  • Ostala zanimanja pogledajte OVDE.
  • Spisak srednjih škola u Srbiji pogledajte OVDE.
  • Izračunaj bodove za upis u srednje škole OVDE.

Pretraga