Back to homepage

Zidar-fasader

Zidar fasader – Prekvalifikacija, vanredno obrazovanje

Bavi se izgradnjom ili popravkom objekata stambenog, poslovnog i proizvodnog tipa. Mora biti u stanju da prouči nacrte i isplanira neophodan posao. Sam rad započinje zidanjem, malterisanjem. Zidove oblaže malterom, prirodnim ili veštačkim kamenom. Radi na hidroizolaciji. Često je napolju u promenljivim vremenskim uslovima. Uglavnom stoji uspravno ili je savijen. U zaštitnu operemu, koja je obavezna, uključeni su: zaštitni pojas, rukavice i šlem.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje za smer zidar fasader? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija za smer zidar fasader? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. U najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za smer zidar fasader. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

Pogledajte još

  • Ostala zanimanja pogledajte OVDE.
  • Spisak srednjih škola u Srbiji pogledajte OVDE.
  • Izračunaj bodove za upis u srednje škole OVDE.

Pretraga