Back to homepage

Zootehničar

Zootehničar – Prekvalifikacija, vanredno obrazovanje

Pretežno se bavi uzgajanjem životinja. Može da radi u zoološkim vrtovima. Stara se kako o domaćim tako i o divljim i egzotičnim životinjama. Može da nađe zaposlenje u pčelarstvu, sportskom konjarstvu, kao i u ribnjacima, na ergelama i farmama. Zootehničar mora da bude naviknut na rad sa životinjama i da poseduje izvesnu toleranciju prema životinjskim telesnim izlučevinama.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje za smer zootehničar? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija za smer zootehničar? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. U najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za smer zootehničar. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

Pogledajte još

  • Ostala zanimanja pogledajte OVDE.
  • Spisak srednjih škola u Srbiji pogledajte OVDE.
  • Izračunaj bodove za upis u srednje škole OVDE.

Pretraga