Back to homepage

Zubni tehničar

Zubni tehničar – Prekvalifikacija, vanredno obrazovanje

Izrađuje potpune ili delimične zubne proteze, radi nadogradnju zuba, stavlja mostove i izrađuje zubne krunice. Uglavnom radi u sedećem položaju u nekoj od zubotehničkih laboratorija ili ordinacija. U svom radu rukuje savremenim veštačkim materijalima, porcelanom, veštačkom smolom ali i voskom i gipsom. Zubni tehničar mora pre svega da bude precizan i strpljiv ali i da poseduje spretnost u radu sa rukama.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje za smer zubni tehničar? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija za smer zubni tehničar? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. U najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za smer zubni tehničar. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

Pogledajte još

  • Ostala zanimanja pogledajte OVDE.
  • Spisak srednjih škola u Srbiji pogledajte OVDE.
  • Izračunaj bodove za upis u srednje škole OVDE.

Pretraga