“Boćanje za sve” u VIII beogradskoj gimnaziji

28/10/2014 11:02

“Boćanje za sve” u VIII beogradskoj gimnaziji

Povodom Dana oslobođenja Beograda, juče je u Osmoj beogradskoj gimnaziji održano sportsko takmičenje “Boćanje za sve”.

U saradnji sa opštinom Voždovac, udruženje pod nazivom “Sve je moguće” organizovalo je takmičenje “Boćanje za sve”, a učesnici su bile osobe iz Beograda i cele Srbije sa invaliditetom ili bez njega.

Finalnom delu takmičenja i dodeli medalja najboljim takmičarima prisustvovali su Njegova Ekselencija ambasador Velike Britanije gospodin Denis Kif sa suprugom, Dragomir Petronijević, član gradskog Veća ispred opštine Voždovac Milan Todić, član Veća zadužen za sport i omladinu i Julijana Stanisavljević iz opštinskog Saveta za društvene delatnosti i kao domaćin direktorka Osme beogradske gimnazije Irena Brajević.

Njegova Ekselencija ambasador Velike Britanije gospodin Denis Kif čestitao je pobednicima takmičenja kao i svim učesnicima i pozdravio sve prisutne, nakon čega mu je uručena zahvalnica na značajnoj pomoći koju je donirala Ambasada Velike Britanije.

Dodela medalja učesnicima. Foto: Opština Voždovac

Dodela medalja učesnicima. Foto: Opština Voždovac

Nakon njega, takmičarima su čestitali i Milan Todić i Dragomir Petronijević, koji je pobednicima takmičenja uručio medalje.

Članovi udruženja “Sve je moguće” učestvovali su i na međunarodnom takmičenju Malmo-open u Švedskoj gde su od 2009. godine pa do danas osvojili ukupno 12 zlatnih, 17 bronzanih i 6 srebrnih medalja.

Izvor: Blic

28/10/2014 11:02

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Pretraga