Prijem novih članova projektnog tima “Srednjoškolci za srednjoškolce”

13/01/2017 10:41

Prijem novih članova projektnog tima “Srednjoškolci za srednjoškolce”

Raspisan je konkurs za prijem novih članova i članica koji će biti deo projektnog tima “Srednjoškolci za srednjoškolce”.

Konkurs je raspisala Unija srednjoškolaca Srbije (UNSS), a krajnji rok za prijavu kandidata je 22. januar 2017. godine.

“Srednjoškolci za srednjoškolce” je pojekat koji UNSS realizuje sedmi put u Srbiji, a koji se dugi niz godina realizuje širom Evrope pod nazivom “Social Day”.

Program je koncipiran tako da određeni broj srednjoškolaca i srednjoškolki jednog dana u toku školske godine ne pohađa nastavu, već radi u privatnim i javnim preduzećima i na taj način promoviše srednjoškolski aktivizam. Preduzeća, naslanjajući se na koncept društveno odgovornog poslovanja, doniraju sredstva u fond “Srednjoškolci za srednjoškolce”.

Sredstva iz ovog fonda koriste se za organizaciju treninga za pisanje projekata učeničkim parlamentima koji učestvuju u realizaciji projekta, kao i za realizaciju projekata učeničkih parlamenata koji budu izabrani na osnovu prijave na javni konkurs za finansiranje projekata učeničkih parlamenata koji će UNSS raspisati krajem tekuće školske godine.

UNSS će ove godine formirati dva tima u okviru projekta “Srednjoškolci za srednjoškolce”. Prvi tim će se baviti realizacijom prvog dela projekta – kada srednjoškolci rade u preduzećima, dok će drugi tim biti zadužen za treninge za pisanje projekata.

Mandat prvog tima počinje 2. februara i završava se 31. maja 2017. godine, a svi zainteresovani srednjoškolci i srednjoškolke mogu da se prijave za učešće u tri sektora:

1. Korporativni – sklapanje saradnje sa kompanijama ,
2. SzS SOS – širenje misije projekta u gradovima širom Srbije i pružanje podrške pri realizaciji i
3. Marketing – osmišljavanje promo kampanje i promovisanje projekta.

Prijavni formulari nalaze se ovde.

Dodantne informacije mogu se dobiti putem mejla [email protected] ili telefonom na broj 069 622 089.

13/01/2017 10:41

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Pretraga