Back to homepage

Baletska škola “Lujo Davičo” – Beograd (Stari Grad)

skolebezslikaAdresa: Knez Miletina 8, Beograd (Stari Grad)
Telefon: 011/322-18-15
Website: www.ldavico.edu.rs
Email: [email protected]

Baletska škola “Luj Davičo” iz Beograda je umetnička baletska škola za osnovno i srednje igračko obrazovanje. Školovanje traje ukupno osam godina što uključuje osnovnu baletsku školu (4 godine), koju đaci pohađaju paralelno sa obaveznom osnovnom školom i srednju baletsku školu (4 godine), koju pohađaju đaci koji žele da se profesionalno bave igrom i koja osim stručnih igračkih obuhvata i opšteobrazovne predmete.

Škola je počela sa radom kao klasična baletska škola po uzoru na rusku baletsku školu. Mimo odeljenja u Beogradu, postoje i izdvojena odeljenja u Kragujevcu, Čačku i Boru.

Opšteobrazovna nastava je identična za sve obrazovne profile i realizuje se u dva odeljenja svakog razreda.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. U najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije vezane za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za navedeni smer. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

SMEROVI - Baletska škola "Lujo Davičo" - Stari Grad

Područje rada: Kultura, umetnost i javno informisanje

UPIS U BALETSKU ŠKOLU

Učenici koji žele da upišu baletsku školu rangiraju se na osnovu sledećih kriterijuma:

  • uspeha na prijemnom isptu (za baletske škole)
  • uspeha u prethodnom školovanju što podrazumeva: upseh postignut u osnovnoj baletskoj školi i opšti uspeh iz poslednja tri razreda osnovne škole

Ukoliko kandidat nema završenu osnovnu baletsku školu, polaže ispit za nivo osnovne baletske škole.

***Napomena: Ukoliko mislite da postoji neka greška u navedenim informacijama molimo Vas da nas obavestite preko kontakt forme.

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

1 Comment
najnoviji
najstariji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Dijana Momirovic
5 godine ranije

Postovani, diplomirala Sam 1980 u klasi profesorke Jelene Buric.S obzirom da Sam CEO svoj zivot posvetila baletu igrajuci u Americi, radeci kao pedagog ( trenutno Sam u Kuwait 3 godine), kako mogu da dobijem sartifikat da Sam I pedagog.
S postovanjem,
Dijana Polovina Momirovic

Pretraga