Back to homepage

Škola za osnovno i srednje obrazovanje “Vidovdan” – Bor

skolebezslikaAdresa: Moše Pijade 31, Bor
Telefon: 030/422-490
Website: www.vidovdanbor.net
Email: [email protected]

Škola je osnovana 1968. godine. Tokom istorije škola je prolazila kroz brojne reforme i menjala svoj naziv. Od 1977. godine se nalazi na lokaciji u užem centru grada

Škola za osnovno i srednje obrazovanje “Vidovdan” u Boru, opremljena je funkcionalnim i dobro očuvanim nameštajem. Za bolju realizaciju nastave, škola koristi audio-vizuelna i multimedijalna sredstva. U školi trenutno nedostaju savremena tehnička sredstva, modeli i konstrukcije za kabinetsku nastavu iz predmeta prirodnih disciplina. Škola poseduje svu potrebnu opremu za izvođenje stručne prakse. Posebne prostorije adaptirane su za individualni rad defektologa i logopeda. Za potrebe nastave fizičkog vaspitanja koriste se dve fiskulturne sale kao i trim kabinet sa svim potrebnim spravama.

Škola pruža obrazovanje i osposobljavanje za rad učenicima sa smetnjama u razvoju, kroz jednogodišnje školovanje.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. U najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije vezane za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za navedeni smer. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

SMEROVI - Škola za osnovno i srednje obrazovanje "Vidovdan" - Bor

Područje rada: Mašinstvo i obrada metala

Područje rada: Tekstilstvo i kožarstvo 

UPIS UČENIKA SA SMETNJAMA U RAZVOJU

Učenici sa smetnjama u razvoju podnose prijavu u samoj školi. Nakon toga škola vrši proveru zahteva i usklađenost sa posebnim zahtevima nastavnog plana i programa i opštim aktima škole. Ukoliko je sve u redu, škola upisuje učenika.

***Napomena: Ukoliko mislite da postoji neka greška u navedenim informacijama molimo Vas da nas obavestite preko kontakt forme.

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Pretraga