Back to homepage

Škola za muzičke talente – Ćuprija

skolebezslikaAdresa: Milice Cenić bb, Ćuprija
Telefon: 035/847-23-44
Website: www.talenti.edu.rs
Email: [email protected]

Škola za muzičke talente u Ćupriji, osnovana 1973. godine. Posle samo 4 godine rada, učenici ove škole beleže odlične rezultate na prestižnim takmičenjima. Zgrada u kojoj se škola nalazi, dobijena je na korišćenje 1989. godine.

Trodelna zgrada prostire se na 4800 m2 školskog prostora u kome su smeštene moderne učionice, 31 kabinet za instrumentalnu nastavu, specijalizovane učionice za teorijske predmete, moderan kabinet sa savremenom opremom za slušanje muzike, kamerna sala, biblioteka i medijateka, prostorije za lekara, stomatologa, psihologa i pedagoga. U dvorištu škole nalazi se i sportski teren za rekreaciju, kao i zabavni park namenjen najmlađima.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. U najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije vezane za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za navedeni smer. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

SMEROVI - Škola za muzičke talente - Ćuprija

Područje rada: Kultura, umetnost i javno informisanje

UPIS U MUZIČKU ŠKOLU

Za upis u Školu za muzičke talente u Ćupriji kandidat polaže prijemni ispit iz tri dela:

  • Psihološka procena sposobnosti
  • Instrument
  • Solfeđo

Kandidat može da ostvari najviše 300 bodova na prijemnom ispitu, i to:

  • 100 bodova iz psihološke procene sposobnosti
  • 100 bodova iz instrumenta
  • 100 bodova iz solfeđa

***Napomena: Ukoliko mislite da postoji neka greška u navedenim informacijama molimo Vas da nas kontaktirate preko kontakt forme.

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Pretraga