Back to homepage

Baletska škola ”Dimitrije Parlić” – Pančevo

skolebezslikaAdresa: Žarka Zrenjanina 25, Pančevo
Telefon: 013/351-649
Website: dimitrijeparlic.rs
Email: [email protected]

Baletska škola “Dimitrije Parlić” iz Pančeva nosi ime našeg poznatog baletskog igrača i koreografa Dimitrija Parlića. Od 1998 godine radi izdvojeno odeljenje škole u Alibunaru a od 1999. godine pored odseka klasičnog baleta počeo je sa radom i odsek narodne igre.

Školske 2007/08. godine počela je sa radom srednja škola s odsecima za savremene igre kao i za klasičan balet. Priprema se veliki broj koreografija različitih žanrova i stilova. Rad sa učenicima bazira se na ruskoj baletskoj tehnici uz primenu Vaganove metodike klasičnog baleta. Sa učenicima rade vrhunski baletski pedagozi sa iskustvom, uz pomoć korepetitora.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. U najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije vezane za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za navedeni smer. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

SMEROVI - Baletska škola ''Dimitrije Parlić'' - Pančevo

Područje rada: Kultura, umetnost i javno informisanje

  • Igrač – klasičan balet (4 godine) – 6 mesta
  • Igrač – savremena igra (4 godine) – 6 mesta

UPIS U BALETSKU ŠKOLU

Učenici koji žele da upišu baletsku školu rangiraju se na osnovu sledećih kriterijuma:

  • uspeha na prijemnom isptu (za baletske škole)
  • uspeha u prethodnom školovanju što podrazumeva: upseh postignut u osnovnoj baletskoj školi i opšti uspeh iz poslednja tri razreda osnovne škole

Ukoliko kandidat nema završenu osnovnu baletsku školu, polaže ispit za nivo osnovne baletske škole.

***Napomena: Ukoliko mislite da postoji neka greška u navedenim informacijama molimo Vas da nas obavestite preko kontakt forme.

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Pretraga