Back to homepage

Škola za osnovno i srednje obrazovanje sa domom ”Vuk Karadžić” – Sombor

CaptureerewrwAdresa: Radoja Domanovića 98, Sombor
Telefon: 025/459-081
Website: www.vuk-centar.edu.rs
Email: [email protected]

Škola za osnovno i srednje obrazovanje ” Vuk Karadžić” iz Sombora namenjena je učenicima sa teškoćama u razvoju. Čine je osnovna i srednja škola.

U ovoj ustanovi vrši se vaspitanje, obrazovanje, rehabilitacija i osposobljavanje dece i odraslih sa teškoćama, višestrukim smetnjama i invaliditetom, što za krajnji cilj ima društvenu afirmaciju i integraciju.

Pored doma za učenike, u okviru škole se nalaze i Dnevni centar za decu i omladinu sa teškoćama u razvoju i višestrukim smetnjama, radionice za specijalnu edukaciju, rehabilitaciju i radno angažovanje omladine i odraslih sa teškoćama, višestrukim smetnjama i invaliditetom.

VANREDNO ŠKOLOVANJE

Zanima vas vanredno školovanje? Interesuje vas koja škola ima baš taj smer koji želite, namenjen vanrednim učenicima? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. Pomoći ćemo vam da odaberete najbolju školu za sebe i pružiti sve potrebne informacije oko upisa!

DETALJNIJE

PREKVALIFIKACIJA

Potrebna vam je prekvalifikacija? Niste zadovoljni zanimanjem koje ste završili? Popunite upitnik i ostalo prepustite nama. U najkraćem roku šaljemo vam spisak svih srednjih škola u Srbiji u kojima je moguće izvršiti prekvalifikaciju za smer koji želite, kao i informacije vezane za upis!

DETALJNIJE

DOKVALIFIKACIJA

Imate završen trogodišnji smer i želite naknadno da upišete četvrtu godinu? Popunite upitnik i u najkraćem roku vam šaljemo spisak škola u kojima je moguće izvršiti dokvalifikaciju za navedeni smer. Takođe, nudimo vam sve potrebne informacije vezane za upis, potrebna dokumenta i sl.

DETALJNIJE

SMEROVI - Škola za osnovno i srednje obrazovanje ''Vuk Karadžić'' - Sombor

Područje rada: Poljoprivreda, proizvodnja i prerada hrane

Područje rada: Trgovina, ugostiteljstvo i turizam

  • Servir (2 godine) – 12 mesta

UPIS UČENIKA SA SMETNJAMA U RAZVOJU

Učenici sa smetnjama u razvoju podnose prijavu u samoj školi. Nakon toga škola vrši proveru zahteva i usklađenost sa posebnim zahtevima nastavnog plana i programa i opštim aktima škole. Ukoliko je sve u redu, škola upisuje učenika.

***Napomena: Ukoliko mislite da postoji neka greška u navedenim informacijama molimo Vas da nas obavestite preko kontakt forme.

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Pretraga